za izgradnju stambenih i nestambenih objekata
LUKIJANA MUŠICKOG 4
ZAVRŠENO

- 32 stana
- 9 zasebnih garaža u suterenu objekta
- 6 zasebnih garaža u dvorištu objekta
- 10 parking mesta u dvorištu objekta
- 7 parking mesta ispred objekta
- zajednička biciklana u suterenu objekta 20 m2
- igralište za decu u dvorištu objekta
- video nadzor
- sistem pametne kuće (pogledajte opširnije)

opremanje
Ovim objektom želimo da podignemo standarde na još veći nivo, jer smatramo da to ova lokacija zaslužuje.

-fasadna obloga od Travertin mermera
-tarkettovi drveni podovi vrhunskog kvaliteta
-italijanska keramika 1.klase
-vrhunska uvozna sanitarija (kompletan Geberit program instalacije)
-ulazna sigurnosna vrata 220 cm visine u kombinaciji drvo-čelik
-sobna vrata od medijapana 220 cm visine
-klimatizacija
-aluminijumska stolarija u antracit-sivoj boji sa niskoemisionim staklom punjena argonom (aluminijum – alumil)
-energetski efikasna zgrada ( sendvic zid klima blok 25cm + stiropor 8cm + cigla 12cm, klima blok 25cm + stiropor 8 cm + demit )
- sika hidroizolacije
- zvučna izolacija 3cm stiropora u plivajućem podu između stanova
-lift kleeman sa oblogom od vrhunske granitne keramike
-aling experience elektrogalanterija

kratak opis
Objekat se nalazi na početku ulice Lukijana Mušickog u užem centru Novog Sada. Ulica sa jedne strane izlazi na Masarikovu a sa druge strane na ulicu Vojvode Bojovića, značajnu gradsku saobraćajnicu. Obe ulice za samo nekoliko stotina metara vode ka glavnom gradskog trgu i strogom centru grada.

Mikrolokacijom preovladavaju objekti stambene namene. U neposrednoj blizini se nalaze Žitni trg, gradska pešačka zona, glavna železnička i autobuska stanica, glavna pošta, Republički zavod za zdravstveno osiguranje – filijala Južno-bački okrug, Policijska uprava, ambulanta Zmaj Ognjena Vuka, kompleks osnovne škole...

Predmetna lokacija je u samom centru grada a opet izdvojena u mirnu ulicu sa jednosmernim saobraćajem i velikim procentom zelenila, u zaleđu glavnih saobraćajnih tokova, ispunjava najvažnije parametre koji se danas traže u savremenom gradu.

-Stambeni ambijent bez buke i saobraćaja sa drvoredom u celoj ulici, sa svim potrebnim funkcionalnim sadržajima u neposrednoj blizini (veliki broj najbitnijih gradskih administrativnih i uslužnih objekata)
-Veliko dvorište sa sopstvenim zelenim pojasom i puno zelenila u neposrednom okruženju
-Velika mogućnost parkiranja i na samom placu i u ulici ispred samog objekta (ulica nije saobraćajno frekventna, niti preopterećena velikim brojem višestambenih zgrada a parkiranje je omogućeno čitavom dužinom ulice)
-Objekat se nalazi u samom epicentru poslovne gradske zone, tako da je veoma primamljiv za potencijalne kupce koji obavljaju svoje delatnosti u njoj.
-Ceo blok na kome je predviđena izgradnja je spratnosti maksimum Pr+2+Pk sa dubokim parcelama i razuđenim objektima. U neposrednoj blizini lokacije se nalazi osnovna škola i tri najbitnije srednjoškolske gimnazije u gradu što je čini idealnom za današnje standarde modernog porodičnog stanovanja u gradu. Epicentar gradskog zbivanja sa svim pogodnostima mirnog stambenog kvarta.

Skver plus
SKVER PLUS doo za izgradnju stambenih i nestambenih objekata | Lukijana Mušickog 4 Novi Sad | tel/fax: 021 30 10 508 | e-mail: office@k2ns.rs