za izgradnju stambenih i nestambenih objekata
DOSTOJEVSKOG 11
ZAVRŠENO

- 27 stanova
- garažna mesta u suterenu objekta
- parking mesta u dvorištu objekta
- zajednička biciklana u suterenu objekta
- video nadzor

opremanje
- fasadne ploče na ventilirajućoj potkonstrukciji
- tarkettovi drveni podovi vrhunskog kvaliteta
- italijanska keramika 1.klase
- vrhunska uvozna sanitarija (Pozzi Ginori, Paffoni, Huppe, kompletan Geberit program instalacije)
- ulazna sigurnosna vrata 220 cm visine u kombinaciji drvo-čelik
- sobna vrata od medijapana 220 cm visine
- klimatizacija
- energetski efikasna zgrada (zid klima blok 25cm + stiropor 10cm + fasadne ploče, klima blok 25cm + stiropor 10 cm + demit )
- sika hidroizolacije
- zvučna izolacija 3cm stiropora u plivajućem podu između stanova
- lift kleeman sa oblogom od vrhunske granitne keramike
- aling experience elektrogalanterija
- velux troslojni krovni prozori

kratak opis
Objekat visokog kvaliteta sa malim brojem stanova, koji se nalazi u ulici Dostojevskog u širem centru Novog Sada.

Mikrolokacijom preovladavaju objekti stambene namene. U neposrednoj blizini se nalaze Žitni trg, gradska pešačka zona, glavna železnička i autobuska stanica, glavna pošta, Republički zavod za zdravstveno osiguranje – filijala Južno-bački okrug, Policijska uprava, ambulanta Zmaj Ognjena Vuka, osnovne škole i vrtići...

Obzirom da je predmetna lokacija u širem centru grada a opet izdvojena u mirnu slepu ulicu u zaleđu glavnih saobraćajnih tokova, ispunjava najvažnije parametre koji se danas traže u savremenom gradu.

- Stambeni ambijent bez buke i saobraćaja sa drvoredom u celoj ulici, sa svim potrebnim funkcionalnim sadržajima u neposrednoj blizini (veliki broj najbitnijih gradskih administrativnih i uslužnih objekata).
- Neposredna blizina poslovne gradske zone, tako da je lokacija veoma primamljiva za potencijalne kupce koji obavljaju svoje delatnosti u njoj.
- Velika mogućnost parkiranja na samom placu
- Ceo blok na kome je predviđena izgradnja je spratnosti maksimum Pr+3+Pk sa dubokim parcelama i razuđenim objektima. U neposrednoj blizini lokacije se nalazi više vrtića, dve osnovne škole i tri srednjoškolske gimnazije, što je čini idealnom za današnje standarde modernog porodičnog stanovanja u gradu. Blizina gradskog zbivanja sa svim pogodnostima mirnog stambenog kvarta.

Skver plus
SKVER PLUS doo za izgradnju stambenih i nestambenih objekata | Lukijana Mušickog 4 Novi Sad | tel/fax: 021 30 10 508 | e-mail: office@k2ns.rs