za izgradnju stambenih i nestambenih objekata
GAJEVA 22
ZAVRŠENO

struktura
- 15 stanova
- 3 garaže
- 8 parking mesta

opremanje
-fasadna Nemačka cigla brick-house
-hrastov parket S klase
-italijanska keramika 1.klase
-moderna sanitarija
-ulazna sigurnosna vrata u kombinaciji drvo-čelik
-sobna vrata od medijapana
-klimatizacija
-petokomorna stolarija sa niskoemisionim staklom punjena argonom (pvc-rehau, aluminijum – alumil i elvial)
-energetski efikasna zgrada ( klima blok 25cm + stiropor 8cm + fasadna cigla, klima blok 25cm + stiropor 8 cm + demit )
- sika hidroizolacije
- zvučna izolacija 3cm stiropora u plivajućem podu između stanova
-lift kleeman sa oblogom od vrhunske granitne keramike

kratak opis
Objekat se nalazi u Gajevoj ulici (središnji deo ulice) u užem centru Novog Sada. Ulica sa jedne strane izlazi na Jevrejsku, a sa druge strane na ulicu Pavla Papa. Jevrejska ulica za samo par stotina metara vodi ka najstrožem centru i glavnom gradskom trgu a sa druge strane ka Futoškoj ulici jednoj od najbitnijih ulica za tranzit u gradu. Ulica Pap Pavla takođe za samo par stotina metara vodi ka najstrožem centru i glavnom gradskom trgu a sa druge strane ka Bulevaru Oslobođenja jednoj od najbitnijih ulica za tranzit u gradu.
Mikrolokacijom preovladavaju objekti stambene i poslovne namene. U neposrednoj blizini se nalaze Gradska pešačka zona, Futoška pijaca, Glavna pošta, Gradski stadion, SPENS, Univerzitetski grad ... Obzirom da je predmetna lokacija u samom centru grada a opet izdvojena u mirnu ulicu sa jednosmernim saobraćajem u zaleđu glavnih saobraćajnih tokova, ispunjava najvažnije parametre koji se danas traže u savremenom gradu.

- Mali broj stanova u zgradi, bez poslovnog prostora
-Stambeni ambijent bez buke i saobraćaja sa svim potrebnim funkcionalnim sadržajima u neposrednoj blizini (veliki broj najbitnijih gradskih administrativnih i uslužnih objekata)
-Velika mogućnost parkiranja i na samom placu i u ulici ispred samog objekta (ulica nije saobraćajno frekventna niti preopterećena velikim brojem višestambenih zgrada a parkiranje je omogućeno čitavom dužinom ulice)
-Objekat se nalazi u samom epicentru poslovne gradske zone, tako da je veoma primamljiv za potencijalne kupce koji obavljaju svoje delatnosti u njoj.

Skver plus
SKVER PLUS doo za izgradnju stambenih i nestambenih objekata | Lukijana Mušickog 4 Novi Sad | tel/fax: 021 30 10 508 | e-mail: office@k2ns.rs