za izgradnju stambenih i nestambenih objekata
DOSTOJEVSKOG 19
ZAVRŠENO

- 26 stanova
- 5 garažnih mesta u suterenu objekta
- parking mesta u dvorištu susednog objekta na adresi Dostojevskog 15
- zajednička biciklana u suterenu objekta
- video nadzor
- predinstalacija sistem pametne kuće (pogledajte opširnije)

opremanje
-fasadne ploče na ventilirajućoj potkonstrukciji
-tarkettovi drveni podovi vrhunskog kvaliteta
-italijanska keramika 1.klase
-vrhunska uvozna sanitarija (kompletan Geberit program instalacije)
-ulazna sigurnosna vrata 220 cm visine u kombinaciji drvo-čelik
-sobna vrata od medijapana 220 cm visine
-klimatizacija
-aluminijumska stolarija u antracit-sivoj boji sa niskoemisionim staklom punjena argonom (aluminijum – alumil)
-energetski efikasna zgrada (zid klima blok 25cm + stiropor 10cm + fasadne ploče, klima blok 25cm + stiropor 10 cm + demit)
-sika hidroizolacije
-zvučna izolacija 3cm stiropora u plivajućem podu između stanova
-lift kleeman sa oblogom od vrhunske granitne keramike
-aling experience elektrogalanterija
-velux troslojni krovni prozori

kratak opis
Objekat visokog kvaliteta sa malim brojem stanova, koji se nalazi na uglu ulica Dostojevskog i Slovačke (sa ulazom iz ulice Dostojevskog) u širem centru Novog Sada.

Mikrolokacijom preovladavaju objekti stambene namene. U neposrednoj blizini se nalaze Žitni trg, gradska pešačka zona, glavna železnička i autobuska stanica, glavna pošta, Republički zavod za zdravstveno osiguranje – filijala Južno-bački okrug, Policijska uprava, ambulanta Zmaj Ognjena Vuka, osnovne škole i vrtići...

Obzirom da je predmetna lokacija u širem centru grada a opet izdvojena u mirnu slepu ulicu u zaleđu glavnih saobraćajnih tokova, ispunjava najvažnije parametre koji se danas traže u savremenom gradu.

- Stambeni ambijent bez buke i saobraćaja sa drvoredom u celoj ulici, sa svim potrebnim funkcionalnim sadržajima u neposrednoj blizini (veliki broj najbitnijih gradskih administrativnih i uslužnih objekata).
- Neposredna blizina poslovne gradske zone, tako da je lokacija veoma primamljiva za potencijalne kupce koji obavljaju svoje delatnosti u njoj.
- Ceo blok na kome je predviđena izgradnja je spratnosti maksimum Pr+3+Pk sa dubokim parcelama i razuđenim objektima. U neposrednoj blizini lokacije se nalazi više vrtića, dve osnovne škole i tri srednjoškolske gimnazije, što je čini idealnom za današnje standarde modernog porodičnog stanovanja u gradu. Blizina gradskog zbivanja sa svim pogodnostima mirnog stambenog kvarta.

Skver plus
SKVER PLUS doo za izgradnju stambenih i nestambenih objekata | Lukijana Mušickog 4 Novi Sad | tel/fax: 021 30 10 508 | e-mail: office@k2ns.rs